Konfirmation

Konfirmation og -forberedelse i Jakobskirken

I Roskilde bliver man konfirmeret i 7. klasse. Unge kan blive undervist og konfirmeret i Jakobskirken, hvis man bor i Roskilde Søndre sogn, har tilknytning til Jakobskirken eller ønsker at blive konfirmeret i Jakobskirken. De fleste elever på Østervangsskolen og Hedegårdenes Skole går til præst i Jakobskirken og bliver konfirmeret her. Også unge fra Lysholmskolen og Heldagsskolen Skovhuset går til præst i Jakobskirken.

Elever på Hedegårdenes Skole, som bor i domsognet, følger konfirmationsforberedelsen i Jakobskirken og kan til foråret blive konfirmeret i Jakobskirken - eller i Roskilde Domkirke, hvis de ønsker det. Elever, som søger optagelse i musiktalentklassen på Østervangsskolen, følger konfirmationsforberedelsen i Jakobskirken og kan blive konfirmeret i Jakobskirken - eller i deres sognekirke. Husk selv at rette henvendelse til den lokale sognepræst, hvis konfirmationen skal fejres i jeres sognekirke der hvor I bor.

Indskrivningen foregår om foråret, mens den unge går i 6. klasse. I Jakobskirken holdes der informationsmøde for kommende konfirmander, som den unge og forældrene deltager i. Tilmelding foregår digitalt.

Find de oplysninger om den aktuelle konfirmationsforberedelse, datoer for konfirmation de kommende år m.m. her