Informationsmøde for kommende konfirmander

Tilbage til hovedsiden om konfirmander

Info-møde for de kommende konfirmander og forældre/værge holdes i Jakobskirken - skolevis. I dukker bare op og skal ikke tilmelde jer særskilt til info-mødet. Tid og dato for info-møderne:

Torsdag d. 13. april 2023:
Kl. 16.30 Hedegårdenes Skole 6.A og 6.B og andre skoler
Kl. 17.30 Østervangsskolen 6.A og 6.B

Torsdag d. 1. juni 2023: OBS: ny dato i stedet for 23.5.!
Kl. 17.15 Østervangsskolen kommende 7M, musiktalentklassen. Øvrige elever fra Østervangsskolen, som ikke kunne deltage i det første infomøde, er også velkomne.

Skovhuset: forældrene aftaler et info-møde med præsten, Mogens: tel. 61638122, moje@km.dk.

For et par år siden lavede præsterne på grund af corona-situationen en informationsvideo, som du kan se her, hvis du vil vide mere om konfirmation og det at gå til præst med det samme.
I marts måned 2023 vil du og dine forældre få brev fra præsterne med indbydelse til info-mødet og link til tilmeldingen. Brevet sendes ud på Aula via skolesekretærerne på Østervangsskolen og Hedegårdenes Skole. I maj måned vil familier med elever i den kommende musiktalentklasse på Østervangsskolen og elever på Heldagsskolen Skovhuset få brev.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mogens, som er sognepræst, tel. 61638122, moje@km.dk.

Brev til dig, som går i 6. klasse og overvejer at gå til præst:
Se brevet til kommende konfirmander her.

I skoleskemaet bliver der afsat tid til, at du kan gå til præst. Folkekirkens undervisning er åben for alle. Du kan godt deltage, selv om du er i tvivl og endnu ikke har besluttet, om du vil konfirmeres.
Du kan også deltage, hvis du ikke er døbt. Hvis du til slut ønsker at blive konfirmeret, skal du sammen med dine forældre overveje, hvornår I ønsker, at din dåb finder sted. Det aftales med præsten inden konfirmationen.